וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קיץ יפני של "סאקורה"

מתכון מאת: מערכת וואלה

Default. Walla R&D, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • 4 מלפפונים גדולים, חתוכים לריבועים של סנטימטר
  • שורש ג'ינג'ר טרי בגודל אגודל, קצוץ לרצועות דקיקות
  • 3 כפות סויה יפנית
  • מעט מלח
  • 1 כפית סוכר

אופן ההכנה

  • 1. להמליח מעט את המלפפונים ולתת לעמוד מספר דקות במקרר.
  • 2. לסנן את הנוזלים מהמלפפונים. להוסיף את הג'ינג'ר, הסוכר והסויה. לערבב היטב.
  • 3. לתת לנוח כשעה במקרר ולערבב מפעם לפעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully