וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כרעי עוף בבטטות וטימין

מתכון באדיבות אתר מועצת הירקות לכרעי עוף בבטטות וטימין

מתכון מאת: מערכת וואלה

בטטות. Artoday
בטטות

מצרכים למתכון

  • 4 כרעי עוף
  • 150 גרם מרגרינה בטעם חמאה, חתוכה לקוביות
  • 2 בטטות גדולות, קלופות
  • 2 פלפלים אדומים, חתוכים לרבעים
  • 6 בצלים קטנים, קלופים
  • ראש שום מופרד לשיניים, בקליפתן
  • 150 גרם צימוקים
  • 150 גרם שזיפים מיובשים
  • 2/3 כוס עלי טימין
  • 3 כפות דבש
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1כפית כורכום
  • 1כפית פלפל צ'ילי אדום, גרוס
  • 1כוס יין לבן יבש

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את כרעי העוף בתבנית גדולה ומפזרים מעליהם את קוביות המרגרינה. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני (190מעלות צלזיוס) במשך 20 דקות. הופכים פעם אחת.
  • 2. פורסים את הבטטות לפרוסות עבות ומפזרים סביב כרעי העוף יחד עם הפלפלים, הבצלים, שיני השום, הפירות היבשים והטימין.
  • 3. בקערה נפרדת מערבבים את הדבש, התבלינים והיין ויוצקים לתבנית.
  • 4. מחזירים לתנור למשך שעה לפחות. הופכים מדי פעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully