וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז עם בשר טחון ותבלינים

מסעדת אקליפטוס דואגת לכם, ומספקת מתכון פשוט ומהיר לאורז עם בשר טחון והרבה תבלינים - אידיאלי לארוחת שבת טובה

מתכון מאת: מערכת וואלה

שלבי הכנה אורז ירוק. נמרוד סונדרס
שלבי הכנה אורז ירוק

מצרכים למתכון

  • 300 גרם בשר בקר טחון גס
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף קינמון טחון
  • 1 כפית הל טחון
  • 1 כפית סומק
  • 1/2 כפית פלפל שחור, טחון טרי
  • 1 כף שטוחה מלח (אם הבשר לא מוכשר להוסיף עוד 1/4 כף)
  • 1 אגוז מוסקט מגורר
  • 4 1/2 כוסות מים
  • 3 כוסות אורז פרסי משובח, שטוף
  • 1/2 כוס צנוברים קלויים

אופן ההכנה

  • 1. בסיר שמתאים להכנת אורז, משחימים את הבשר בשמן זית. בעזרת מזלג, מפוררים את הגושים, מתבלים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות.
  • 2. מוסיפים את האורז תוך כדי בחישה, כדי שלא ידבק לתחתית. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את הלהבה למינימום. לא פותחים את הסיר במשך 15 דקות.
  • 3. מורידים מהאש ומוסיפים את הצנוברים. מגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully