סופגניות קלות ומהירות
לא צריך לרוץ לקונדיטוריה כדי להרגיש את תחושת החג. מתכון לסופגניות ריבה קלאסיות וטעימות שאי אפשר להפסיק לאכול
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1.5 כוס קמח רגיל
- 1 ביצה
- קורט מלח
- שמן
- 1 כף חומץ לבן או יין לבן
- 1 כף מרגרינה
- 1.5 כוסות מים
- 2 כפות ריבת תות פשוטה ללא חלקי פירות
אופן ההכנה
- 1. לערבב היטב את כל החומרים בקערה, אם הבצק עדיין יבש ניתן להוסיף עוד כחצי כוס מים.
- 2. לרדד לעלה דק (כחצי ס"מ) וליצור עיגולים קטנים או לחתוך לרצועות
- 3. לטגן בשמן חם מאוד עד לקבלת צבע זהוב ולניח על ניר סופג
- ניתן לפזר אבקת סוכר מעל הסופגניות לאחר שהתקררו קצת.
- 4. את הריבה לערבב עם חצי כוס מים רותחים עד לקבלת מרקם אחיד ואז לטבול את הסופגניות