וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופגניות קלות ומהירות

לא צריך לרוץ לקונדיטוריה כדי להרגיש את תחושת החג. מתכון לסופגניות ריבה קלאסיות וטעימות שאי אפשר להפסיק לאכול

מתכון מאת: מערכת וואלה

הכנת סופגניות במאפיית מרציפן. נמרוד סונדרס
הכנת סופגניות במאפיית מרציפן

מצרכים למתכון

  • 1.5 כוס קמח רגיל
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • שמן
  • 1 כף חומץ לבן או יין לבן
  • 1 כף מרגרינה
  • 1.5 כוסות מים
  • 2 כפות ריבת תות פשוטה ללא חלקי פירות

אופן ההכנה

  • 1. לערבב היטב את כל החומרים בקערה, אם הבצק עדיין יבש ניתן להוסיף עוד כחצי כוס מים.
  • 2. לרדד לעלה דק (כחצי ס"מ) וליצור עיגולים קטנים או לחתוך לרצועות
  • 3. לטגן בשמן חם מאוד עד לקבלת צבע זהוב ולניח על ניר סופג
  • ניתן לפזר אבקת סוכר מעל הסופגניות לאחר שהתקררו קצת.
  • 4. את הריבה לערבב עם חצי כוס מים רותחים עד לקבלת מרקם אחיד –ואז לטבול את הסופגניות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully