פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סופגניות קלות ומהירות

      לא צריך לרוץ לקונדיטוריה כדי להרגיש את תחושת החג. מתכון לסופגניות ריבה קלאסיות וטעימות שאי אפשר להפסיק לאכול

      4 מדרגים / 1.67 כוכבים

      הכנת סופגניות במאפיית מרציפן (נמרוד סונדרס)
      הכנת סופגניות במאפיית מרציפן (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 1.5 כוס קמח רגיל
      • 1 ביצה
      • קורט מלח
      • שמן
      • 1 כף חומץ לבן או יין לבן
      • 1 כף מרגרינה
      • 1.5 כוסות מים
      • 2 כפות ריבת תות פשוטה ללא חלקי פירות

      אופן ההכנה

      • 1. לערבב היטב את כל החומרים בקערה, אם הבצק עדיין יבש ניתן להוסיף עוד כחצי כוס מים.
      • 2. לרדד לעלה דק (כחצי ס"מ) וליצור עיגולים קטנים או לחתוך לרצועות
      • 3. לטגן בשמן חם מאוד עד לקבלת צבע זהוב ולניח על ניר סופג
      • ניתן לפזר אבקת סוכר מעל הסופגניות לאחר שהתקררו קצת.
      • 4. את הריבה לערבב עם חצי כוס מים רותחים עד לקבלת מרקם אחיד –ואז לטבול את הסופגניות

      עוד מתכוני עוגות ועוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -