פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט אנדיב עם אשכולית אדומה

      מתכון של השף מוטי בן אהרון מקייטרינג "הטעם השישי".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סלט אנדיב עם אשכולית (קייטרינג העטם השישי) (מערכת וואלה! NEWS)
      סלט אנדיב עם אשכולית (קייטרינג העטם השישי) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 מנות:
      • 2 יח' אנדיב יפות
      • 1 אשכולית אדומה
      • 5 אגוזי מלך קלופים
      • לרוטב הויניגרט:
      • 1 כף חומץ הדרים
      • 4 כפות שמן אגוזים או רגיל
      • 1/2 כפית חרדל דיז'ון
      • מלח, פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את האנדיב לרוחב לרצועות בעובי של 2 ס"מ.
      • 2. קולפים את האשכולית בעזרת סכין ומוציאים את הפילה של הפלחים כך שיהיו ללא קליפה לבנה וללא גרעינים.
      • 3. מכינים את הרוטב: מערבבים את החומץ עם החרדל ומוסיפים מלח ופלפל, תוך כדי ערבוב מוסיפים את השמן עד לקבלת תערובת סמיכה.
      • 4. מערבבים את האנדיב והאשכולית, מפוררים את אגוזי המלך ביד לחתיכות קטנות ומוסיפים. יוצקים את הויניגרט על הסלט.

      מתכונים נוספים

      סלט אנדיב עם אשכולית אדומה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -