וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט אנדיב עם אשכולית אדומה

מתכון עונתי ואלגנטי עם רוטב ויניגרט

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט אנדיב עם אשכולית (קייטרינג העטם השישי). מערכת וואלה!
סלט אנדיב עם אשכולית (קייטרינג העטם השישי)

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 2 יח' אנדיב יפות
  • 1 אשכולית אדומה
  • 5 אגוזי מלך קלופים
  • לרוטב הויניגרט:
  • 1 כף חומץ הדרים
  • 4 כפות שמן אגוזים או רגיל
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון
  • מלח, פלפל

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את האנדיב לרוחב לרצועות בעובי של 2 ס"מ.
  • 2. קולפים את האשכולית בעזרת סכין ומוציאים את הפילה של הפלחים כך שיהיו ללא קליפה לבנה וללא גרעינים.
  • 3. מכינים את הרוטב: מערבבים את החומץ עם החרדל ומוסיפים מלח ופלפל, תוך כדי ערבוב מוסיפים את השמן עד לקבלת תערובת סמיכה.
  • 4. מערבבים את האנדיב והאשכולית, מפוררים את אגוזי המלך ביד לחתיכות קטנות ומוסיפים. יוצקים את הויניגרט על הסלט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully