וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט כרפס

כרפס זה לא רק ירק של פסח

מתכון מאת: מערכת וואלה

אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה
אין תמונה/צילום מסך

מצרכים למתכון

  • שורש כרפס (סלרי) גדול קלוף
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כף סוכר (או תחליף לסוכר שווה לכף)
  • 1 כף שמן (לא זית)
  • 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
  • בצל בינוני קצוץ
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות מיונז דל קלוריות

אופן ההכנה

  • 1. מגררים את הכרפס בפומפייה גסה, מערבבים בקערה עם המיונז, השמן ומיץ הלימון.
  • 2. מוסיפים את הבצלים והפטרוזיליה וזורים את הסוכר. מערבבים היטב ומקררים במשך כמה שעות לפני ההגשה.
  • ארבע מנות, 70 קלוריות למנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully