סלט כרפס
כרפס זה לא רק ירק של פסח
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- שורש כרפס (סלרי) גדול קלוף
- מיץ מחצי לימון
- 1 כף סוכר (או תחליף לסוכר שווה לכף)
- 1 כף שמן (לא זית)
- 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
- בצל בינוני קצוץ
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות מיונז דל קלוריות
אופן ההכנה
- 1. מגררים את הכרפס בפומפייה גסה, מערבבים בקערה עם המיונז, השמן ומיץ הלימון.
- 2. מוסיפים את הבצלים והפטרוזיליה וזורים את הסוכר. מערבבים היטב ומקררים במשך כמה שעות לפני ההגשה.
- ארבע מנות, 70 קלוריות למנה.