סלט קייצי עם גבינה בולגרית (מיש-מש)
סלט ירקות מבושל שמבקש לחם טרי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 בצל גדול חתוך לפרוסות
- 2 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
- 1 פלפל אדום חצוי ופרוס לרצועות דקות
- 1 פלפל ירוק פרוס דק
- שמן לטיגון
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 2 ביצים
- 1/2 כוס גבינה בולגרית מפוררת גס
אופן ההכנה
- 1. במחבת מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את הפלפלים, מטגנים 2-3 דקות ומוסיפים את העגבניות.
- 2. מכסים את המחבת, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד שכל הירקות רכים (10 עד 15 דקות).
- 3. מוסיפים את שתי הביצים ומערבבים כדקה (מיש מש), כשהמחבת עדיין על האש. מניחים לסלט להתקרר מעט. מעבירים לצלחת חרס, מפזרים מעל את הגבינה הבולגרית ומגישים פושר.