סלט קייצי עם גבינה בולגרית (מיש-מש)

סלט ירקות מבושל שמבקש לחם טרי

מתכון מאת: מערכת וואלה!
גבינה בולגרית. ShutterStock
גבינה בולגרית

מצרכים

  • 1 בצל גדול חתוך לפרוסות
  • 2 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
  • 1 פלפל אדום חצוי ופרוס לרצועות דקות
  • 1 פלפל ירוק פרוס דק
  • שמן לטיגון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס גבינה בולגרית מפוררת גס

אופן ההכנה

  • 1. במחבת מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את הפלפלים, מטגנים 2-3 דקות ומוסיפים את העגבניות.
  • 2. מכסים את המחבת, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד שכל הירקות רכים (10 עד 15 דקות).
  • 3. מוסיפים את שתי הביצים ומערבבים כדקה (מיש מש), כשהמחבת עדיין על האש. מניחים לסלט להתקרר מעט. מעבירים לצלחת חרס, מפזרים מעל את הגבינה הבולגרית ומגישים פושר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully