וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוחונים ורימונים במוסקט

קינוח פשוט וחגיגי לחג

מתכון מאת: מערכת וואלה

אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה!
אין תמונה/צילום מסך

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6 מנות:
  • 6 תפוחונים צעירים
  • 750 מ"ל (בקבוק) יין מוסקט
  • כדורי גלידה וניל
  • 1 רימון
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • מקל קינמון
  • 250 גרם סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מוציאים את ליבות התפוחונים וקולפים. מבשלים אותם ביין מוסקט עם מקל קינמון וסוכר עד שהם מתרכבים. מכבים את האש וממתינים שיתקררו.
  • 2. לאחר מכן, מצננים במקרר. קולים את אגוזי המלך בתנור חם, מצננים על רשת וקוצצים גס. חוצים את הרימון ומוציאים את הגרעינים.
  • הצעת הגשה:
  • בכל צלחת עמוקה מניחים שני תפוחונים ויוצקים מעט מנוזלי הבישול הקרים. במרכז הצלחת שמים כדור גלידה. מפזרים מעל את גרעיני הרימון ואגוזי המלך ומגישים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully