- מבשלים יחד את כל החומרים עד שהטעמים מתערבבים ומתקבלת עיסה אחידה (כ-15 דקות על אש קטנה).
 - 
 - הצעת הגשה: לישת העיסה לצורת כיפה ומילוי פנים הכיפה בטראפל שוקולד, על בסיס אגוזי מלך טחונים:
 - 
 - הכנת הטראפל שוקולד:
 - חומרים:
 - 300 גר' שוקולד מריר שבור לקוביות
 - ½ כוס שמנת מתוקה
 - 2 כפות ברנדי
 - 100 גר' חמאה רכה
 - 2 חלמונים
 - 1 כפית נס קפה
 - 
 - אופן ההכנה:
 - 
 - 1. מרתיחים מים בסיר גדול. מציבים על הסיר הגדול, סיר קטן ובתוכו מערבבים את השוקולד, השמנת והברנדי תוך בחישה רצופה עד שהשוקולד נמס לגמרי. (ניתן להשתמש בבאן מארי). 
 - 
 - 2. מסירים מהאש, בוחשים פנימה את החמאה עד שהיא נבלעת בשוקולד. מוסיפים את החלמונים ואבקת הקפה ובוחשים היטב. 
 - 
 - 3. מקפיאים לשעה או יותר, עד לקבלת עיסה במרקם בצקי. יוצרים מהעיסה כדורים. 
 - 
 - * ניתן להוסיף לטראפל 50 גר' אגוזים או שקדים קצוצים.