- 1. מוציאים את העצמות מהכרעיים, מבלי לפגוע בעור (אפשר לבקש מהקצב לעשות זאת). בסוף התהליך תתקבל שקית שחלקה הוא השוק וחלקה הירך.
-
- 2. חותכים את הבצל לקוביות קטנות. מחממים את השמן במחבת ומאדים את הבצל עד שהוא מזהיב קלות.
-
- 3. מוסיפים לבצל את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר מוכן (על להבה גבוהה, כ- 2-3 דקות).
-
- 4. מעבירים לקערה את הבשר עם הבצל, מניחים להתקרר.
- מערבבים פנימה את כל יתר המרכיבים ומתבלים לפי הטעם.
-
- 5. ממלאים את כרעי העוף בתערובת שהתקבלה. הצד של הירך פתוח מצידו האחד, ולכן יש להשאיר מעט בשר ועור ללא מילוי כדי לסוגרו. מהדקים את הסגירה ככל האפשר. ניתן להיעזר בקיסם (לא לשכוח להוציאו בגמר הבישול).
-
- 6. מניחים את הכרעיים הממולאים כשהצד המהודק כלפי מטה, מערבבים את חומרי התיבול ומורחים על גבי העור.
-
- 7. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות וצולים כ-20 דקות. מנמיכים את החום ל-180 מעלות וממשיכים לצלות עוד כ-35 דקות.
-
- מומלץ מאד לצקת במשך הצלייה את הנוזלים שניגרים לתבנית, על גבי הכרעיים.