- 1. מבשלים את העדשים השחורות במים עם מעט מלח על אש נמוכה, עד שהן מתחילות להתרכך. מסננים.
-
- 2. קולפים את הירקות וחותכים לקוביות קטנות, בגודל חצי ס"מ.
-
- 3. מאדים את קוביות הבצל במעט שמן זית עד שהוא שקוף. מוסיפים את הירקות הנותרים ומאדים עד שהם מתחילים להתרכך.
-
- 4. מוסיפים את העדשים השחורות ומערבבים.
-
- 5. מוסיפים את היין ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים כרבע שעה על אש גבוהה, בסיר גלוי.
-
- 6. מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים.
-
- כל מנה מכילה כ-411 קלוריות, כ-16 גרם חלבון, כ-12 גרם שומן, כ-51 גרם פחמימות, כ-5 גרם אלכוהול.