מעדן יוגורט ותותים
מתאים לארוחות בוקר ונהדר כקינוח או סתם כנשנוש
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כוס "יוגורמה" (יוגורט מחלב כבשים של "בית יצחק")
- ¼ כוס פירות יבשים קצוצים
- ½ כוס תותים
- ¼ כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
- ¼ כוס גרנולה
- 2 כפות דבש
אופן ההכנה
- 1. מחממים את מיץ התפוזים ויוצקים על הפירות היבשים. משרים במקרר כשעתיים.
- 2. מערבבים את הדבש עם הפירות היבשים.
- 3. מסדרים בכוס זכוכית בעלת רגל או בכוס גבוהה ושקופה שכבות של תותים גרנולה, פירות יבשים ו"יוגורמה".