וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'יקן טיקה הודי במרינדת תבלינים

ים של תבלינים במתכון ההודי של רינה פושקרנה מ"טנדורי"

מתכון מאת: מערכת וואלה

תבלינים. ShutterStock
תבלינים

מצרכים למתכון

  • 800 גרם עוף ללא עצמות
  • 2 כפות מחית זנגוויל
  • 2 כפות מחית שום
  • ½ כפית אבקת פלפל לבן
  • ½ כפית אבקת כמון
  • ½ כפית אגוז מוסקט
  • ½ כפית הל
  • ½ כפית אבקת צ'ילי אדום
  • ½ כפית אבקת כורכום
  • קורט מלח
  • 1 כף מיץ לימון
  • 50 גרם שמנת פרווה (להוסיף לה כפית זעפרן מושרה במים חמים)
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את העוף ל-18-20 פיסות.
  • 2. טובלים כל פיסת עוף בשמן זית ובמחית שום וזנגוויל.
  • 3. מניחים את פיסות העוף בקערה גדולה. מוסיפים פלפל, כמון, מוסקט, כורכום, הל ומלח, ומערבבים היטב.
  • 4. מוסיפים מיץ לימון ושמנת פרווה עם זעפרן.
  • 5. מערבבים היטב ומשרים במרינדה בין 4-6 שעות.
  • 6. מחממים תנור לחום 350 מעלות כ-15-20 דקות.
  • 7. מסדרים על שיפודים את פיסות העוף וצולים בין 10-15 דקות עד להתרככות.
  • 8. מקשטים בטבעות בצל ובכוסברה טרייה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully