וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תבשיל טופו חמוץ-מתוק

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps

טופו כבוש בסדנת אוכל טבעוני בריא במשק ברזילי. ראובן קסטרו
טופו כבוש בסדנת אוכל טבעוני בריא במשק ברזילי

מצרכים למתכון

  • חבילת טופו פרוסה לקוביות של 1.5 ס"מ
  • ¼ כוס שמן סויה
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 200 גר' שעועית ירוקה
  • בצל לבן בינוני
  • גזר פרוס לחצאי עיגולים לחצאי עיגולים
  • 200 גר' ברוקולי
  • גבעול סלרי פרוס
  • שני בצלים ירוקים קצוצים
  • כף רוטב תמרהינדי
  • כף רוטב דגים
  • 2 כפות רוטב צדפות
  • כף רוטב סויה
  • כף רוטב צ'ילי מתוק
  • כף רסק עגבניות
  • 2 כפות סוכר
  • כף חומץ
  • כוכב אניס טחון
  • כפית קורנפלור מהולה בכוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בווק את השום כחצי דקה בשמן חם. מוציאים מהשמן.
  • 2. באותו השמן מטגנים קלות את קוביות הטופו, ומוציאים מהשמן.
  • 3. מטגנים את הירקות לפי סדר קשיות עד לדרגת חצי רכות.
  • 4. מוסיפים את הרטבים, את הטופו והקורנפלור, מביאים לרתיחה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully