תבשיל טופו חמוץ-מתוק
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חבילת טופו פרוסה לקוביות של 1.5 ס"מ
- ¼ כוס שמן סויה
- 2 שיני שום פרוסות
- 200 גר' שעועית ירוקה
- בצל לבן בינוני
- גזר פרוס לחצאי עיגולים לחצאי עיגולים
- 200 גר' ברוקולי
- גבעול סלרי פרוס
- שני בצלים ירוקים קצוצים
- כף רוטב תמרהינדי
- כף רוטב דגים
- 2 כפות רוטב צדפות
- כף רוטב סויה
- כף רוטב צ'ילי מתוק
- כף רסק עגבניות
- 2 כפות סוכר
- כף חומץ
- כוכב אניס טחון
- כפית קורנפלור מהולה בכוס מים
אופן ההכנה
- 1. מטגנים בווק את השום כחצי דקה בשמן חם. מוציאים מהשמן.
- 2. באותו השמן מטגנים קלות את קוביות הטופו, ומוציאים מהשמן.
- 3. מטגנים את הירקות לפי סדר קשיות עד לדרגת חצי רכות.
- 4. מוסיפים את הרטבים, את הטופו והקורנפלור, מביאים לרתיחה ומגישים.