תפוחי אדמה פיקנטיים
מתכון של אמנית הג'אז סינדי בלקמן.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 תפוחי אדמה גדולים או כ-18 קטנים
- רוזמרין וטימין
- שמן זית
- שיני שום קלופות
- מלח גס
- צ'ילי טרי או אבקת צ'ילי
- אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
- 1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות עבות.
- 2. מסדרים בתבנית, זולגים מעל שמן זית ומפזרים את עשבי התיבול ומלח.
- 3. מפזרים את שיני השום בין תפוחי האדמה (אפשר גם לגרר כמה מעל), וצ'ילי מעל הכל.
- 4. מכניסים לתנור למשך 40 דק' בחום גבוה. בודקים עם קיסם אם מוכן.