- 1. מחממים את הדבש בסיר על להבה נמוכה עד מצב נוזלי.
-
- 2. מוסיפים לדבש המחומם, תוך כדי ערבוב: שמן, סודה לשתיה, סוכר ותבלינים.
-
- 3. טורפים בקערה נפרדת את הביצים ומוסיפים בהדרגה לתערובת הדבש.
-
- 4. מקפלים לאט פנימה את הקמח ואבקת האפייה בעזרת כף עץ עד מרקם אחיד וחלק.
-
- 5. מצננים במקרר את התערובת למשך חצי שעה.
-
- 6. יוצרים כדורים אחידים בגודלם ומניחים בתבנית על גבי נייר אפייה.
-
- 7. מורחים את הכדורים בחלבון טרוף.
-
- 8. אופים למשך 15 דקות בחום בינוני עד לתפיחה קלה של הדובשניות וקבלת ברק.
-
- 9. מצננים את הדובשניות.
- מומלץ להגיש עם קרם פרש וקוביות של תפוחי עץ טריים.