מתכונים חמים

פירה

מתכון של עפרית חצקלביץ'. פירה זה אחד המאכלים הכי קלים להכנה ויחד עם זאת ריסוק לא נכון של תפוחי האדמה פשוט יכול להרוג אותו. תמיד, בלי שום תרוצים, יש לרסק את תפוחי האדמה בממחה ידני או בטוחן ירקות ידני. זה הסוד של הפירה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

חצי תפוח אדמה עם חמאה (צילום: Artoday)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 10 תפוחי אדמה מבושלים במים, רכים וקלופים
  • ½ מיכל שמנת 15% שומן
  • 100 גר' גאודה הולנדית מגורדת
  • אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • מרסקים את תפוחי האדמה תוך כדי הוספת השמנת והגאודה. מערבבים. טועמים ומתבלים. מגישים חם מאוד.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully