וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות דניות ללא סוכר

מתכון של "לחם טאטי" בגבעתיים, בכלי אטום הן יחזיקו שבועיים

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוגיות. Artoday
עוגיות

מצרכים למתכון

  • 200 גרם שקדים טחונים לאבקה
  • 700 גרם קמח
  • חצי כף מלח (9 גר')
  • תמצית וניל
  • 1 כף סודה לשתייה (7 גר')
  • 400 גרם חמאה
  • 360 גרם מלטיטול (ניתן להשיג בחנויות טבעוניות)
  • 3 כפות סוכרזית נוזלית
  • 3 ביצים
  • 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים

אופן ההכנה

  • 1.מקציפים את החמאה, המלטיטול, המלח, הווניל והסוכרזית. מוסיפים בהדרגה את הביצים.
  • 2.מערבבים את שאר החומרים היבשים ומוסיפים לתערובת החמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3.יוצרים גלילים בעובי הרצוי ומקפיאים למשך שעתיים.
  • 4.מוציאים את הגלילים מהמקפיא וחותכים לטבעות בעובי ½ מילימטר.
  • 5.מסדרים על תבנית האפייה בחום של 160 מעלות למשך 14-10 דקות.
  • ניתן לשמור בכלי אטום למשך שבועיים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully