עוף בדבש עם תפוחי אדמה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 8 חלקי עוף (פולקים או כרעיים)
- 4 תפוחי אדמה גדולים
- 2 שיני שום
- לרוטב:
- 3 כפות דבש
- כף רוטב סויה
- בצל גדול
- 1/2 כפית פלפל
- כפית מלח
- כף וחצי פפרקיה מתוקה
- כפית אבקת מרק
- 1/2 כפית כורכום
אופן ההכנה
- 1. חותכים את תפוחי אדמה והבצל. מעבירים לקערה. ומוסיפים את חלקי העוף.
- 2. בקערה נפרדת מערבבים את חומרי הרוטב. מעבירים לקערה עם העוף ומערבבים ביד עד שכל חלקי העוף ותפוחי האדמה והבצל מקבלים גוון אדמדם.
- 3.מעבירים למגש גדול. מוסיפים את השום. אופים ב-170 מעלות למשך 45-60 דקות.