מתכונים חמים

מרק איטריות ועוף תאילנדי

"הבית התיאלנדי" היא אולי המוסד המכובד ביותר שמכין אוכל תאילנדי בארצנו, והמתכון שלה למרק אטריות ועוף מבהיר היטב מדוע.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • קל להכנה

מרק איטריות אורז ועוף תאילנדי של הבית התיאלנדי

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 ירכי שוק בינוניים
  • 100 גרם אטריות אורז
  • חופן נבטים
  • 3 עלי כרוב סיני חתוך גס
  • 4 גבעולי בצל ירוק חתוך גס
  • 6 גבעולי כוסברה קצוצים דק
  • 1 גבעול סלרי אמריקאי חותך גס
  • 30 גרם בוטנים קלויים כתושים
  • 4 שיני שום קצוצות מטוגנות עד להשחמה קלה
  • רוטב סויה בהירה
  • סוכר ומלח
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים בסיר את ירכי העוף עם 1/2 1 ליטר מים ו-1/2 כפית מלח, במשך שעה על אש נמוכה, עם מכסה סגור.
  • 2. מוציאים את העוף מהסיר, מפרקים את הבשר מהעצם ושמים בצד.
  • 3. מוסיפים לציר את הסלרי והכרוב הסיני, ומתבלים במעט סויה עם 3 כפיות סוכר.
  • 4. חולטים את האטריות בציר ושמים בקערה. מעל שמים את הנבטים , הבצל הירוק והעוף. יוצקים את המרק והירק שבפנים ומעל מעטרים בבוטנים, כוסברה קצוצה ובשום המטוגן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully