שניצל בלימון ושום
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 חתיכות שניצל "דפוק" מהסופר
- 2 לימונים גדולים מאוד
- ראש שום
- מעט מלח
- שמן לטיגון
- (יש אפשרות להחליף את השניצל בשוקיים, אך אז יש לפתוח אותן עם סכין בחלק העליון על מנת שהלימון והשום ייכנסו היטב ולהשרות ל - 40 דקות במקום 20 דקות)
אופן ההכנה
- 1. שמים את השניצל בקערה עמוקה, סוחטים 2 או 3 לימונים גדולים כך שהמיץ ימלא את הקערה, מועכים/מגררים את השום לתוך הקערה ומוסיפים מעט מלח.
- לאחר כ - 20 דקות השניצל הופך להיות לבן ולמעשה "מתבשל"
- 2. במחבת עמוקה שמים שמן, כשהשמן ממש חם מוציאים את השניצל מהקערה (מחזיקים דקה מעל הקערה שמיץ הלימון יפסיק לטפטף) ומטגנים דקה וחצי.
- מצוין עם קערת סלט ליד.