וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שניצל בלימון ושום

מתכון מאת: מיכל,michal1966@013.net

לימונים. מערכת וואלה
לימונים

מצרכים למתכון

  • 6 חתיכות שניצל "דפוק" מהסופר
  • 2 לימונים גדולים מאוד
  • ראש שום
  • מעט מלח
  • שמן לטיגון
  • (יש אפשרות להחליף את השניצל בשוקיים, אך אז יש לפתוח אותן עם סכין בחלק העליון על מנת שהלימון והשום ייכנסו היטב ולהשרות ל - 40 דקות במקום 20 דקות)

אופן ההכנה

  • 1. שמים את השניצל בקערה עמוקה, סוחטים 2 או 3 לימונים גדולים כך שהמיץ ימלא את הקערה, מועכים/מגררים את השום לתוך הקערה ומוסיפים מעט מלח.
  • לאחר כ - 20 דקות השניצל הופך להיות לבן ולמעשה "מתבשל"
  • 2. במחבת עמוקה שמים שמן, כשהשמן ממש חם מוציאים את השניצל מהקערה (מחזיקים דקה מעל הקערה שמיץ הלימון יפסיק לטפטף) ומטגנים דקה וחצי.
  • מצוין עם קערת סלט ליד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully