- 1. שמים את השוקולד והחמאה בסיר וממיסים. מערבבים היטב ליצירת ממרח חלק ואחיד.
-
- 2. בכלי נפרד מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.
-
- 3. ממיסים את אבקת הקפה בכף מים רותחים ומצננים.
-
- 4. מערבבים את השוקולד עם הקצפת, מוסיפים את הליקר והקפה, וממשיכים לערבב בעדינות.
-
- 5. מכינים את התחתית: ממיסים את החמאה, מרסקים את הביסקוויטים ומערבבים. מוסיפים את הליקר, מערבבים, מעבירים לתבנית ומהדקים.
-
- 6. מעבירים את המוס לתבנית. עוטפים את התבנית בנילון נצמד ושמים במקרר למשך 6 שעות לפחות (אפשר גם לשים במקפיא).
-
- 7. מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים על העוגה.