וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניוקי פסטו בשמנת

מתכון מאת: מיטל אוחנה,meitalo@bezeqint.net

ניוקי. מערכת וואלה
ניוקי

מצרכים למתכון

  • 1 חב' ניוקי
  • 50 גר' חמאה
  • מלח, פלפל
  • 2 כפיות קמח
  • 100 פיטריות שמפניון שלמות
  • 1 כפית אבקת מרק עוף פרווה מומסת בכוס מים קרים
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 מיכל שמנת לבישול ואפיה של ריצ'
  • 150 גר מוצרלה
  • 1 כף פסטו (בזיליקום, צנוברים, שמן זית, שום)
  • גבינת מוצרלה/ קשקבל/צהובה לגירוד

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
  • 2. ממיסים במחבת 50 גר' חמאה, פורסים את הפטריות לפרוסות דקות ומטגנים עד להשחמה.
  • 3. מוסיפים מלח, פלפל, שמנת, חלב, קמח, אבקת מרק
  • כף פסטו ומערבבים עד לסמיכות.
  • 4. יוצקים את הרוטב על הניוקי ומגרדים גבינה מלמעלה. לגיוון: אפשר לפזר זעתר ו/או תבלין לגבינות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully