ניוקי פסטו בשמנת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חב' ניוקי
- 50 גר' חמאה
- מלח, פלפל
- 2 כפיות קמח
- 100 פיטריות שמפניון שלמות
- 1 כפית אבקת מרק עוף פרווה מומסת בכוס מים קרים
- 1/2 כוס חלב
- 1 מיכל שמנת לבישול ואפיה של ריצ'
- 150 גר מוצרלה
- 1 כף פסטו (בזיליקום, צנוברים, שמן זית, שום)
- גבינת מוצרלה/ קשקבל/צהובה לגירוד
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן.
- 2. ממיסים במחבת 50 גר' חמאה, פורסים את הפטריות לפרוסות דקות ומטגנים עד להשחמה.
- 3. מוסיפים מלח, פלפל, שמנת, חלב, קמח, אבקת מרק
- כף פסטו ומערבבים עד לסמיכות.
- 4. יוצקים את הרוטב על הניוקי ומגרדים גבינה מלמעלה. לגיוון: אפשר לפזר זעתר ו/או תבלין לגבינות