- 1. מכינים את הבצק: טוחנים במעבד מזון את החמאה, הקמח ואבקת הסוכר לפרורים דקים.
-
- 2. מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד לקבלת בצק אחיד, יש להקפיד לא ללוש את הבצק יותר מדי.
-
- 3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך 4 שעות.
-
- 4. מכינים את המלית: מבשלים את כל החומרים עד לרתיחה, למשך 15 דקות.
-
- 5. מורידים את העיסה מן האש ומצננים במקרר בכלי אטום.
-
- 6. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-4 מ"מ. יוצרים עיגולים מן הבצק בגודל הרצוי.
-
- 7. מניחים באמצע כל עיגול כפית מילו.י מקפלים את שלושת הפינות של הבצק לצורת אוזן ומהדקים בצדדים.
-
- 8. אופים בחום של 160 מעלות למשך 14-15 דקות או עד לקבלת גוון מוזהב.
-
- 9. מקררים בטמפרטורת החדר ומפזרים אבקת סוכר מעל אוזני ההמן.