מילוי אגוזים לאוזני המן
מתכון של פנינה מס מ"חוות התבלינים" בגלבוע.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 100 גרם פקאן קלוי מעט בתנור וקצוץ גס
- 100 גרם שקדים קלויים מעט בתנור וקצוצים גס (ניתן להשתמש רק באגוזי פקאן למי שמעדיף)
- 6 כפות שטוחות דבש
- 8 כפות עלי זעתר ( עלים בלבד בלי הגבעולים) קצוצים דק דק
- 2 קמצוצי מלח
- ¼ כפית אבקת קינמון
אופן ההכנה
- מערבבים את כל החומרים. לאחר מילוי האוזניים כדאי להכניס אותן מכוסות בניילון למקרר לחצי שעה לפני האפיה , ומהמקרר לתנור שחומם מראש לטמפרטורה הרצויה.