וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מילוי אגוזים לאוזני המן

מתכון של פנינה מס מ"חוות התבלינים" בגלבוע.

מתכון מאת: מערכת וואלה

פקאנים (מועצת הפירות). מערכת וואלה
פקאנים (מועצת הפירות)

מצרכים למתכון

  • 100 גרם פקאן קלוי מעט בתנור וקצוץ גס
  • 100 גרם שקדים קלויים מעט בתנור וקצוצים גס (ניתן להשתמש רק באגוזי פקאן למי שמעדיף)
  • 6 כפות שטוחות דבש
  • 8 כפות עלי זעתר ( עלים בלבד בלי הגבעולים) קצוצים דק דק
  • 2 קמצוצי מלח
  • ¼ כפית אבקת קינמון

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים. לאחר מילוי האוזניים כדאי להכניס אותן מכוסות בניילון למקרר לחצי שעה לפני האפיה , ומהמקרר לתנור שחומם מראש לטמפרטורה הרצויה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully