עוף באננס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 8 חלקי עוף
- קופסת שימורים אננס טבעות+מיץ
- 1/2 כוס רוטב סויה
- 2 כפות אבקת מרק בצל
אופן ההכנה
- 1. מערבבים 1/2 כוס מיץ אננס עם רוטב הסויה ואבקת מרק בצל.
- 2. טובלים את העוף בתערובת ומסדרים בתבנית. שופכים מעל את הרוטב שנשאר, מוסיפים את האננס ומכסים בנייר כסף. משאירים מספר שעות במקרר.
- 3. אופים בחום של 200 מעלות כשעה וחצי. מסירים את הנייר ואופים עד שהעוף משחים והרוטב מצטמצם.