- 1. בקערה רחבה מפוררים את המצות ויוצקים עליהן את המים הרותחים.
-
- 2. מוסיפים את הביצים ומערבבים.
-
- 3. מטגנים את הבצל, הפטריות, הגזר, השום והעוף ומוסיפים לעיסת המצות.
-
- 4. מטבלים במלח ופלפל שחור.
-
- 5. משמנים מחבת בגודל בינוני (כ 20 ס"מ קוטר) גם בדפנות.
-
- 6. יוצקים את העיסה למחבת, מטגנים כ-5 דקות על להבה בינונית.
-
- 7. בכדי להפוך לצד השני משמנים מכסה שטוח או צלחת, מכסים את המחבת והופכים. מחליקים את הפשטידה בחזרה למחבת כדי לטגן את הצד השני.
-
- 8. ממשיכים לטגן עוד 5 דקות ומכבים את האש.
-
- 9. חותכים למשולשים (כמו פיצה) ומגישים.
-
- - במקום פשטידה אפשר ליצור קציצות בעזרת כף.