מתכונים חמים

קנלוני גבינות

מתכון של מסעדת "מיטבר" בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

קנלוני גבינות של מסעדת מיטבר

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-5-6 סועדים:
  • 5 עלי לזניה טריי.
  • 500 גרם גבינת סנט מור
  • 50 גרם פרמז'ן
  • 300 גרם ריקוטה
  • 100 גרם צפתית
  • 10 גרם פלפל צ'ילי
  • 15 גר' בזיליקום
  • 20 גר' שום כתוש
  • 200 גר' פלפלים קלויים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מגררים את כל הגבינות בפומפיה או מפוררים ומערבבים עם שאר החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2. חותכים את עלי הלזניה לגודל רצוי (מומלץ 6*4). ממלאים בתערובת הגבינות ומגלגלים.
  • 3. מניחים על תבנית משומנת.
  • 4. מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות לכ-30 דקות.
  • ניתן להקרים ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה ופרמז'ן מעל.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully