קנלוני גבינות
מתכון של מסעדת "מיטבר" בתל אביב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-5-6 סועדים:
- 5 עלי לזניה טריי.
- 500 גרם גבינת סנט מור
- 50 גרם פרמז'ן
- 300 גרם ריקוטה
- 100 גרם צפתית
- 10 גרם פלפל צ'ילי
- 15 גר' בזיליקום
- 20 גר' שום כתוש
- 200 גר' פלפלים קלויים
אופן ההכנה
- 1. מגררים את כל הגבינות בפומפיה או מפוררים ומערבבים עם שאר החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
- 2. חותכים את עלי הלזניה לגודל רצוי (מומלץ 6*4). ממלאים בתערובת הגבינות ומגלגלים.
- 3. מניחים על תבנית משומנת.
- 4. מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות לכ-30 דקות.
- ניתן להקרים ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה ופרמז'ן מעל.