וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אורז אחד אחד של נוגה

אוהבים אורז, אבל תמיד מקבלים אותו דביק מדי, או עיסתי? זה המתכון המושלם בשבילכם - אורז שייצא מושלם, בו לכל גרגיר חיים משלו.

מתכון מאת: נאוה,navush64@hotmail.com

אורז לבן. נמרוד סונדרס
אורז לבן

מצרכים למתכון

  • 1 כוס אורז עדיף בלסמי
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 כוסות מים רותחים
  • מלח ופלפל
  • מעט פפריקה מתוקה או חריפה
  • אפשרות להוסיף גרעיני תירס משומר

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את הבצל עד שהוא משחים. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב ומטגנים במשך כמה דקות.
  • 2. מוסיפים את התירס. מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה אדומה.
  • 3. מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים היטב שתי דקות על אש חזקה. סוגרים את הסיר במכסה עטוף במגבת למשך 2-4 דקות על אש חזקה.
  • 4. מכבים את הגז ומשאירים את הסיר סגור במכסה למשך חצי שעה (להתאפק ולא להציץ! האורז מתבשל בזכות האדים).
  • 5. מגישים את האורז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully