תבשיל קישואים ופטריות מאודים עם שמנת מתוקה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 קישואים פרוסים דק
- 1 קופסת שימורים פטריות שלמות
- 50 ג"ר חמאה
- 1 בצל בינוני פרוס לטבעות דקות
- מלח , פלפל לבן
- אגוז מוסקט לפי הטעם
- חצי גביע שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את הבצל ומאדים עד לצבע זהוב.
- 2. מוסיפים את הקישואים וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב עדין בעזרת כף עץ. אחרי 10 דקות מוסיפים את הפטריות וממשיכים לאדות תוך כדי ערבוב עוד כ-10 דקות.ל
- 3. מוסיפים את התבלינים והשמנת המתוקה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עדין עד לקבלת סמיכות.
- אפשר להגיש חם כתוספת למנה חלבית.