- 1. מחממים את התנור לחום בינוני.
-
- 2. מערבבים בקערה את השמן, סוכר, חלמונים ומלח, עד שמתקבלת תערובת אחידה ואוורירית.
-
- 3. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת אפיה והקוקוס. מוסיפים לתערובת החלמונים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד.
-
- 4. מקציפים את החלבונים בקערה בינונית. כשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים בהדרגה את הסוכר. מקציפים עד שמתקבל קצף גמיש. מוסיפים לבצק בתנועת עטיפה.
-
- 5. מוסיפים את השוקולד המרוסק לבצק או מפזרים לפני האפיה על בסיס התבנית. יוצקים את הבצק לתבנית אפיה משומנת. אופים בחום בנוני 70-60 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי. מוציאים את העוגה מהתבנית לאחר צינון של כ-15 דקות.