וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת בצל

מתכון מאת: סלמה אילנה,faelena@walla.co.il

קיצוץ בצל. תמי אייזנברג
קיצוץ בצל

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג בצק עלים
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • 200 גרם גבינה בולגרית
  • 3 ביצים
  • 5 בצלים בינונים חתוכים דק

אופן ההכנה

  • 1. מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה. מניחים את בצק העלים בתבנית.
  • 2. פורסים את הגבינות לחתיכות קטנות. מערבבים עם הבצל והביצים.
  • 3. מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור למשך 20 דקות או עד שהגבינה נמסה והבצק נמצא בצבע צהוב. מצננים ומגישים עם סלט ירקות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully