וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גספצ'ו פיקנטי של עגבניות שרי ומנטה

מתכון של השף איתי שלו מתוך הספר "סיפורי תבלין של חישתיל".

מתכון מאת: מערכת וואלה

אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה
אין תמונה/צילום מסך

מצרכים למתכון

  • 1 סלסלה של עגבניות שרי
  • צ'ילי מתוק חריף תאילנדי
  • 4 לימונים סחוטים
  • מנטה ספרדית
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • לבנה מיוגורט איכותי

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את עגבניות השרי במג'ימיקס ומוסיפים מעט צ'ילי מתוק חריף, לימון סחוט ומתבלים. חשוב לסנן את הגספצ'ו, מקררים היטב ומוסיפים את המנטה קצוצה.
  • 2. מערבבים בקערה את השמנת החמוצה עם הלבנה עד לקבלת קרם לבנה קליל.
  • 3. מעבירים את קרם הלבנה לכוס מרטיני, ועליו מוזגים את הגספצ'ו הקר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully