- 1. חורצים בשני צידי הדג חריץ מהראש עד הזנב. בעזרת הבוהן מנתקים את הבשר מחוט השדרה - תוך כדי לחיצה על חוט השדרה, כדי לא לקרוע את הבשר בשני צידי הדג. חוט השדרה ייחשף, ובעזרת מספריים מנתקים אותו בשני הקצוות. בעדינות תוך כדי לחיצה על חוט השדרה, מושכים אותו כלפי מעלה ומוציאים אותו. נוצר כיס למילוי.
-
- 2. את הכיס שנוצר ממליחים קלות ומורחים בקוביית השום וכוסברה. סוחטים פנימה מעט מיץ לימון. מניחים ל 10-15 דקות.
-
- 3. מערבבים את חומרי המילוי שנשארו.
-
- 4. ממלאים את הדגים. מוסיפים מעל כל דג כפית חמאה ופרורי פיסטוק.
-
- 5. מניחים על תבנית מרוחה במרגרינה ופרורי לחם וצולים כ-12 דקות בחום של 200 מעלות.