ממרח טופו וחצילים
מתכון של השפית דפנה מאירוביץ, השפית של משק ויילר "טופו כפרי-בריא". המתכון עושה שימוש בטופו רך.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת "טופו אמיתי רך"
- 1 חציל בינוני
- 1 בצל בינוני
- מלח ופלפל לפי הטעם ושמן לטיגון
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הבצל ומטגנים עד שישחים.
- 2. חותכים את החציל לפרוסות ומטגנים בשמן עמוק. מסננים את השמן מהבצל והחציל.
- 3. טוחנים את הבצל והחציל ומוסיפים טופו, מלח ופלפל לפי הטעם. ממשיכים לטחון עד לקבלת מרקם חלק.