וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אנטרקוט דורום

השף צחי בוקששתר, המשמש גם יועץ של ה"טמפל בר", הפאב האירי הנהדר, מראה מה איך ניתן לייצר בקלות יחסית מנת פאבים כיפית מנתח אנטרקוט,

מתכון מאת: מערכת וואלה

דורום אנטרקוט של צחי בוקששתר.
דורום אנטרקוט של צחי בוקששתר

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 500 גר' אנטרקוט (אפשר גם סינטה או פילה בקר)
  • 1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות
  • 2 בצלים קלופים ופרוסים דק
  • 2 עגבניות פרוסות
  • מלח גס
  • 4 פיתות עירקיות (לאפות) דקות
  • מיונז בטעם שום
  • רוטב עגבניות מוחמצות

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבשר לפרוסות דקות ככל האפשר ומשטחים בפטיש שניצל בין שני משטחי ניילון.
  • 2. מטגנים את טבעות הפלפל החריף במחבת עם טיפה שמן זית. מוסיפים את טבעות הבצל. לצדן מסדרים את רצועות הבשר על המחבת החמה ובצד את פרוסות העגבנייה. בוזקים מעט מלח גס.
  • 3. כשמשחים משני הצדדים מכסים בפיתה דקיקה רק לרגע. מסירים מהאש ומניחים את הפיתה עם תוכן המחבת על קרש החיתוך, מגלגלים בתוכה ופורסים.
  • 4. להגשה: מניחים בצלחת עם סלט ירוק ומקשטים ברטבים.
  • 5. מיושום: מוסיפים כפית שום כתוש ומעט מיץ לימון לכוס מיונז איכותי, ומערבבים היטב.
  • 6. רוטב עגבניות מוחמצות: בממחה, טוחנים כוס עגבניות מוחמצות עם חצי כוס חרדל, מוסיפים בהדרגה שתי כוסות שמן טוב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully