- 1. מערבבים בקערה עמוקה את כל החומרים היבשים (קמח, אבקת וניל, קקאו והשוקולית).
-
- 2. מערבבים בקערית קטנה יותר את שאר החומרים הרטובים: שמן, ביצים ומים.
-
- 3. לאחר שהתערובות נראות פחות או יותר אחיד, מעבירים את הנוזלים לקערת היבשים. מערבבים היטב היטב, עד שנוצרת שכבה אחידה ומוצקה במעט (אם התערובת דלילה מדי ניתן להוסיף עוד 3-4 כפות מים חמים.)
-
- 4. מעבירים את התערובת לתבנית למיקרו (או העגולות, או המרובעות). מכניסים למיקרו על עוצמה בינונית גבוהה (תלוי בסוג המכשיר) ומכוונים ל-10 דקות.
-
- גיוון: ניתן להוסיף כפית קוקוס מגורר לתערובת היבשים, ותאמינו לי, הרי זה משובח!