מיני קרמשניט
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה בצק עלים מרודד
- 1 שמנת מתוקה (חלבית או צמחית)
- ו אינסטנט פודינג
- 1 כוס חלב/ כוס מים
- אבקת סוכר
אופן ההכנה
- 1. מפשירים את הבצק עלים ופורשים אותו על השולחן. חותכים אותו לחתיכות בגודל של כרטיס אשראי.
- 2. מסדרים על נייר אפייה עם מרווחים של 1 ס"מ ואופים בחום בינוני עד להזהבה.
- 3. מוציאים מהתנור וכשהם קצת התקררו פתחים כל ריבוע בעזרת הידיים.
- 4. שמים בקערה את השמנת המתוקה ומוסיפים את החלב והאינסטנט פודינג ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
- 5. מכניסים את הקרם למקרר ורק כשהבצק התקרר לחלוטין, ממלאים אותו בקרם ולמעלה מפזרים אבקת סוכר.