- 1. מערבבים את חומרי המשרה, מניחים את העוף במשרה לשעה-שעתיים במקרר.
-
- 2. חותכים את הירקות לרצועות.
-
- 3. מחממים בווק שן שום אחת ומוסיפים את העוף. לאחר שהעוף מוכן, מוציאים אותו לצלחת.
-
- 4. מוסיפים מעט שמן ואת שן שום הנוספת. מכניסים את הירקות (חוץ מהפטריות) ומקפיצים כמה דקות עד שהם מתרככים מעט, מוסיפים את הפטריות ולאחר 3 דקות את העוף.
-
- 5. מערבבים ושופכים את הרוטב מעל תוך כדי ערבוב.
- מבשלים 5 דקות על אש קטנה עד שהרוטב רותח ומגישים.
-
- מומלץ להכין עם אטריות ביצים (ההכנה של האטריות כפי שרשום על האריזה) מוסיפים אותן לפני שמכניסים את הרוטב.