וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגה של מוס שוקולד

העוגה הזו דורשת מעט השקעה, בגלל הכנה של שלוש שכבות, אבל היא שווה כל רגע: כל שכבה מעניקה טעם ומרקם אחר, וכולן הופכות את המתכון הזה למושלם כשמחפשים קינוח מתוק ומושחת.

מתכון מאת: ברוריה זריהם,ldin@walla.com

קרם שוקולד. Artoday
קרם שוקולד

מצרכים למתכון

  • לתבנית מס' 26:
  • לשכבה ראשונה:
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1/2 כוס סוכר
  • חצי שקית סוכר וניל
  • 1 פודניג שוקולד או שתי כפות קקאו
  • לשכבה שנייה:
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1פודינג וניל
  • כוס חלב
  • לשכבה שלישית:
  • 100 גר' שוקולד מריר
  • 1/4 רבע כוס חלב

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את השכבה הראשונה: מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר. מוסיפים את החלמונים בהדרגה. מוסיפים את שאר החומרים.
  • 2. מקפלים את הקרם בעדינות.
  • 3. מעבירים את הקרם לתבנית משומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש. אופים ב-160 מעלות למשך 20-25 דקות. מניחים להתקררות.
  • 4. מכינים את השכבה השנייה: מקציפים את החומרים ומוסיפים מעל השכבה הראשונה.
  • 5. מכינים את השכבה השלישית: ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על הגז. מוסיפים לשתי השכבות הראשונות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully