מתכונים חמים

מגדל סלמון וקוסקוס בווסאבי

מה קורה כשמזרח פוגש מערב? כשהמטבח היפני פוגש בקוסקוס? מגיעה המנה הזו, באדיבות אחוזת יערות הכרמל, של מגדל סלמון יפהפה, המוגש עם ווסאבי וקוסקוס.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • למתקדמים

מגדל סלמון וקוסקוס של יערות הכרמל

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 100 גרם סלמון מעושן
  • 2 אבוקדו בשלים
  • ¼ שקית קוסקוס
  • 2 כפות שמן זית
  • כף מיץ לימון
  • פלפל אדום
  • בצל אדום
  • 1 גבעול בצל ירוק
  • לקרם ווסאבי:
  • 2 כפיות מיונז קל
  • ½ כפית אבקת ווסאבי
  • 1 כף סודה לשתייה
  • גרידה מחצי קליפת לימון
  • מלח, פלפל
  • ½ כפית מי סוכר או מירין
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
  • 2. מתבלים את הקוסקוס בכפית מיץ לימון, כף שמן זית, מלח ופלפל.
  • 3. חותכים את האבוקדו ל קוביות של 1*1 ס"מ, חותכים את הפלפל אדום, הבצל והסלמון המעושן לקוביות.
  • 4. מערבבים את האבוקדו, הפלפל והבצל עם שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומניחים בצד.
  • 5. לוקחים טבעת בקוטר 6 ס"מ וגובה 6 ס"מ ומניחים על צלחת. מחלקים את המרכיבים כך שיספיקו ל-4 מנות.
  • 6. בתחתית מניחים את הקוסקוס ודוחסים, מעל הקוסקוס מניחים שכבה של אבוקדו עם פלפלים ובצל ומעליה מסדרים שכבה של סלמון מעושן.
  • 7. מכינים את הווסאבי: מערבבים את אבקת הווסאבי עם הסודה, מוסיפים את המיונז ואת שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully