- 1. מבשלים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
-
- 2. מתבלים את הקוסקוס בכפית מיץ לימון, כף שמן זית, מלח ופלפל.
-
- 3. חותכים את האבוקדו ל קוביות של 1*1 ס"מ, חותכים את הפלפל אדום, הבצל והסלמון המעושן לקוביות.
-
- 4. מערבבים את האבוקדו, הפלפל והבצל עם שמן הזית, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומניחים בצד.
-
- 5. לוקחים טבעת בקוטר 6 ס"מ וגובה 6 ס"מ ומניחים על צלחת. מחלקים את המרכיבים כך שיספיקו ל-4 מנות.
-
- 6. בתחתית מניחים את הקוסקוס ודוחסים, מעל הקוסקוס מניחים שכבה של אבוקדו עם פלפלים ובצל ומעליה מסדרים שכבה של סלמון מעושן.
-
- 7. מכינים את הווסאבי: מערבבים את אבקת הווסאבי עם הסודה, מוסיפים את המיונז ואת שאר המרכיבים ומערבבים היטב.