וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף ביין אדום

מתכון מתוך הספר "ניר צוק מבשל", שכתבה וערכה אלינוער רבין.

מתכון מאת: מערכת וואלה

יין אדום. Artoday
יין אדום

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 סועדים:
  • עוף במשקל 1/2 1 ק"ג
  • מעט שומן אווז לטיגון
  • 2 כפות עשבי תיבול קצוצים: תימין ופרוזיליה
  • 1 בצל קצוץ גס
  • 1 ראש שום מופרד לשיניים
  • 2 גזרים פרוסים גס
  • 1גבעול סלרי
  • מלח ופלפל שחור גרוס גס
  • 2 עלי דפנה
  • 1 בקבוק יין אדום (750 מ"ל)

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את העוף לרבעים או לשמיניות, מנגבים במגבות נייר.
  • 2. בסיר כבד מחממים מעט שומן אווז ומטגנים את חתיכות העוף עד שהן בצבע זהוב עמוק.
  • 3. מוסיפים לסיר את עשבי התיבול, הבצל, השום והסלרי, מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את עלי הדפנה והיין. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה.
  • 4. מגישים מיד או למחרת. מחממים על אש נמוכה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully