- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
-
- 2. שמים בסיר בינוני את המים/נוזלי השימור, את החמאה/מרגרינה, מלח ופלפל. מחממים על להבה בינונית, תוך ערבוב, עד שהחמאה/מרגרינה נמסה. עדיין לא מכבים את האש.
-
- 3. מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים במרץ עד שהקמח נבלע ומתקבל בצק דביק. מסירים מהאש.
-
- 4. מוסיפים את הביצים, אחת-אחת, ומערבבים היטב אחרי כל הוספה. מוסיפים את התירס ומערבבים היטב.
-
- 5. קולפים את הקישואים (אם הקליפה יפה וטרייה אין צורך לקלף), ומגררים גס- בפומפייה או במעבד מזון. מוסיפים לסיר ומערבבים.
-
- 6. מעבירים את התערובת לתבנית. מכניסים לתנור ואופים כ-45 דקות, או עד שהפשטידה שחומה ויציבה. מגישים חם או מצננים ושומרים במקרר.