וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף הפתעה

מתכון מאת: עדי ביטון,h1a2d3a4s5@walla.co.il

עוף שלם. Artoday
עוף שלם

מצרכים למתכון

  • עוף שלם
  • לבצק:
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס מים
  • למרינדה:
  • 1 שן שום
  • רצועות דקות של קליפת לימון
  • קורט טימין
  • 1 כפית אבקת צ'ילי
  • 1 כף פפריקה
  • מעט שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה את מצרכי המרינדה ומורחים את העוף היטב.
  • 2. לשים את חומרי הבצק היטב (יתכן וצריך להוסיף מים לקבלת המרקם הנכון).
  • 3. משטחים את הבצק לעלה דק, מניחים את העוף במרכז העלה ועוטפים היטב.
  • 4. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומניחים את העוף בתוכה.
  • 5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כשעה ורבע.
  • 6. פותחים את הבצק ומחלקים את העוף למנות.
  • *את הבצק לא אוכלים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully