עוגת טירמיסו רויאל
מתכון של טום מילר.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 6 ביצים מופרדות
- 85 גרם סוכר לבן (7 כפות סוכר)
- ק"ג גבינת מסקרפונה½
- 2 כפות קוואנטרו או ליקר תפוז משובח
- 40 יח' בישקוטים (ליידי פינגרס)
- 2 כוסות קפה מחוזק
אופן ההכנה
- 1. מקציפים במיקסר במהירות בינונית את החלמונים והסוכר כ-3 עד 4 דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- 2. מוסיפים את גבינת המסקרפונה וליקר התפוז ומקפלים לתערובת חלקה ואחידה.
- 3. מקציפים במיקסר את החלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה.
- 4. טובלים את הבישקוטים בקפה ומסדרים בתחתית התבנית.
- 5. מוסיפים מחצית מתערובת הגבינה על גבי הבישקוטים ומשטחים.
- 6. טובלים את יתרת הבישקוטים בקפה ומוסיפים את שאר תערובת הגבינה ומשטחים.
- 7. מכניסים למקפיא לכ-4 שעות.
- 8. מעטרים בקקאו ופירורי שוקולד ומגישים