- 1. מתחילים מוקדם בשעות הבוקר של היום שלפני מועד האכילה.
- מסדרים בסיר תפוחי האדמה, שעועית, בצל, קוביות השומן ושאר התבלינים.
-
- 2. מוזגים מים עד כיסוי ומערבבים.
-
- 3. מוסיפים מעל התכולה את הבשר, הקישקע והביצים הקשות. משלימים עם מים עד כיסוי.
-
- 4. מביאים את הסיר לרתיחה, מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים למשך שעה עד ארבע שעות על הגז.
-
- 5. מעת לעת משלימים מים לכיסוי התכולה.
-
- 6. מעבירים את הסיר (כשהוא מכוסה) לתוך תנור ב-140 מעלות לבישול איטי של 18 שעות לפחות.
-
- 7. למחרת בבוקר בודקים את הסיר ומשלימים מים לפי הצורך עד לכיסוי 2/3 מתכולת הסיר.
-
- 8. ממשיכים בבישול איטי בתנור עד לצהריים כשאוכלים.