וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הצ'יפס המשגע של לאה

מתכון מאת: לאה שחף,etish76@nana.co.il

תפוחי אדמה. Artoday
תפוחי אדמה

מצרכים למתכון

  • 4-5 תפו"א מסוג דזירה או מסוג המתאים לצי'פס
  • שמן
  • לבלילה:
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס מים קרים מהמקרר
  • 1 כוס קורנפלור
  • קורט מלח, קורט סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את תפוחי האדמה חותכים לרצועות , מטגנים בשמן עמוק טיגון ראשוני וחלקי , כמעט ללא השחמה.
  • 2. מערבבים את כל חומרי הבלילה, (יש לערבב את הבלילה כל מס' דקות מאחר שלקורנפלור יש נטייה להתקשות ) . טובלים את מקלות הצ'יפס בבלילה ומטגנים שוב (בכמויות קטנות כל פעם) להשחמה יפה ולפריכות מלאה. (מטגנים בכמויות קטנות )
  • 3. מעבירים את הצ'יפס לנייר סופג ובוזקים מלח גס או רגיל.
  • ** אם נשאר חומר מהבלילה , ניתן לשמור אותו בקופסה נפרדת במקרר ולהשתמש בו שנית כשרוצים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully