- 1. מחממים את השמן בסיר בינוני. קולפים את הבצל וקוצצים דק. מוסיפים לסיר ומטגנים כדקה.
-
- 2. קולפים את הגזרים ומגררים דק. מוסיפים לסיר ומערבבים-מטגנים עוד דקה-שתיים.
-
- 3. קוצצים את כל הפירות היבשים לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר.
-
- 4. מוסיפים את האורז, המים וכל שאר החומרים ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה, מערבבים, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כ-20 דקות, או עד שהאורז רך.
-
- 5. כשהאורז מוכן מסירים מהאש, מורידים את המכסה, מניחים מגבת מטבח על הסיר ומחזירים את המכסה. מניחים כך לעוד 5 דקות.
-
- 6. מגישים את האורז והפירות היבשים לשולחן.