- 1. בסיר גדול עם כשני ליטר מים ו-1 כפית מלח, מבשלים את האורז. כעבור 6 דקות מרגע הרתיחה, מסננים היטב. האורז צריך להיות נעים לנגיסה אך לא רך.
-
- 2. מחממים בסיר 2 כפות שמן זית. מוסיפים בצל, דבש וכפית קינמון, מערבבים ומטגנים עד הזהבת הבצל.
-
- 3. מוציאים את הבצל מהסיר ומניחים בצד, בקערית. מחממים בסיר 2 כפות שמן זית, מוסיפים את הדלורית ומתבלים בכפית קינמון, מלח ופלפל. מערבבים, מוזגים כוס מים ומבשלים מכוסה.
-
- 4. כעבור 20 דקות מוסיפים לסיר את האורז והבצל יחד עם צימוקים ונענע, ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש, מוסיפים שקדים ומשאירים מכוסה כ-10 דקות.