וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מדליוני עוף ממולאים עם רוטב ברביקיו שום ודבש

מתכון של "אסם" למדליוני עוף ממולאים עם רוטב ברביקיו שום ודבש

מתכון מאת: פסקל פרץ-רובין, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 4 יחידות חזה עוף פרוס (לשניצל) – כ-500 גרם.
  • 8 כפות רוטב ברביקיו שום ודבש - אסם
  • 1 בצל גדול קצוץ מטוגן
  • 8 פטריות קצוצות
  • 1-1/2 כף מרק תיבול פטריות – אסם
  • מלח ופלפל לפי טעם
  • 1 ביצה טרופה עם 3-2 כפות מים
  • 1 חבילת פירורית זהב –אסם
  • 1 כוס קמח תופח- אסם
  • שמן לטיגון
  • להגשה:
  • עירית קצוצה
  • רוטב ברביקיו לעוף שום ודבש-אסם

אופן ההכנה

  • 1. מניחים את נתחי חזה העוף בקערה ומוסיפים את רוטב הברביקיו , מערבבים היטב כך שהרוטב יצפה בשכבה אחידה את הנתחים.
  • 2. מערבבים את הבצל הקצוץ בקערה עם הפטריות הקצוצות, מרק תיבול פטריות, מלח ופלפל לפי הטעם. מניחים על משטח עבודה נתח חזה עוף, נוטלים כף או שתיים מתערובת הפטריות והבצל ומניחים בקצה הקרוב אליכם. מגלגלים את חזה העוף עם התערובת אל הקצה המרוחק מכם ומקבלים גלילה ממולאת. בדרך זו מכינים את שאר נתחי חזה העוף.
  • 3. עוטפים את מדליוני חזה העוף הממולאים בקמח, טובלים בביצה הטרופה ומצפים בפירורי הלחם. מטגנים בשמן חם עד לקבלת גוון חום זהבהב. חותכים את המדליונים לפרוסות. להגשה, מעטרים את הצלחת ברוטב ברביקיו שום ודבש ומפזרים עירית קצוצה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully