- 1. מניחים את נתחי חזה העוף בקערה ומוסיפים את רוטב הברביקיו , מערבבים היטב כך שהרוטב יצפה בשכבה אחידה את הנתחים.
-
- 2. מערבבים את הבצל הקצוץ בקערה עם הפטריות הקצוצות, מרק תיבול פטריות, מלח ופלפל לפי הטעם. מניחים על משטח עבודה נתח חזה עוף, נוטלים כף או שתיים מתערובת הפטריות והבצל ומניחים בקצה הקרוב אליכם. מגלגלים את חזה העוף עם התערובת אל הקצה המרוחק מכם ומקבלים גלילה ממולאת. בדרך זו מכינים את שאר נתחי חזה העוף.
-
- 3. עוטפים את מדליוני חזה העוף הממולאים בקמח, טובלים בביצה הטרופה ומצפים בפירורי הלחם. מטגנים בשמן חם עד לקבלת גוון חום זהבהב. חותכים את המדליונים לפרוסות. להגשה, מעטרים את הצלחת ברוטב ברביקיו שום ודבש ומפזרים עירית קצוצה.